Fullmetal Alchemist: Brotherhood Specials

Informació general

Títol original: Fullmetal Alchemist: Brotherhood Specials
Autor: Hiromu Arakawa
Basat en: Manga, Fullmetal Alchemist
Gènere: Seinen. Acció, aventures, supernatural, psicològic, drama i romàntic.
Estudi: Bones
Any: 2009-2010
Capítols: 4





Argument


L'Edward i l'Alphonse Elric són dos germans alquimistes que cerquen la llegendària pedra filosofal, un objecte poderós que els permetrà recuperar els seus cossos. Nascuts al poble de Resembool del país d'Amestris, els dos germans van viure allà amb la seva mare Trisha Elric. 

Després de la mort de la seva mare, l'Edward va decidir que la faria reviure fent ús de l'alquímia, gràcies a la tècnica de la transmutació humana, una art prohibida on s'intenta crear o modificar un humà ja que trenca amb l'intercanvi equivalent, principi bàsic de l'alquímia. No obstant això, l'intent els germans va fracassar i va comportar la pèrdua de la cama esquerra de l'Edward i el cos complert de l'Alphonse. 

Opinió personal

Què puc dir que no s'hagi dit sobre Fullmetal Alchemist? En aquesta ocasió se'ns presenten quatre històries que no varen ser incloses a l'anime però que tenen el seu lloc corresponent al manga. En conjunt tenim quatre històries:

La primera ens narra la història del Jude, un alquimista cec que també va violar el tabú de l'alquímia. La segona ens presenta com les històries de la Winry i la Riza s'entrellacen, com s'admiren l'una a l'altra i la peculiar manera que tenen de demostrar-ho.

La tercera passa a mostrar-nos la joventut de la nostra estimada Izumi Curtis, així com també com va començar el seu romanç amb el seu marit. Finalment, al capítol quatre també se'ns presenta una gran història: la del jove Roy Mustang com a estudiant i com la seva amistat amb el Hughes comença i s'acaba consolidant.

Per a mi el més interessant va ser el darrer episodi, el que em va ajudar molt més a entendre l'amistat d'aquests dos personatges, donant-li més profunditat als seus sentiments i comprenent també millor fins a quin nivell li va afectar al Roy la pèrdua posterior del seu amic.

No entenc realment perquè aquestes històries no varen ser incloses dins l'anime, ja que no només són molt interessants, sinó que a més t'ajuden a comprendre millor els sentiments i el passat de personatges que són molt importants per la trama.

Per aquest mateix motiu crec que és completament indispensable que, si us heu mirat/penseu mirar Fullmetal Alchemist, us mireu immediatament després aquests OVAS. I a més, són una autèntica joia: l'animació és molt bona, com la de l'anime i la banda sonora és la mateixa, com si no s'hagués volgut fer cap diferenciació entre els OVAS i l'anime. Realment una decisió molt encertada. 





Veredicte 

9/10

Màgicament imprescindible. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada