Hakuouki Reimeiroku

L'era dels Samurai. Bakumatsu. Els Shinsengumi. En aquest context històric del Japó podem emmarcar els animes de la sèrie Hakuouki animes: Hakuouki Shinsengumi Kitan, Hakuouki Hekketsuroku i finalment, Hakuouki Reimeiroku.


Argument

El darrer anime de Hakuouki és una preqüela i, cronològicament el podem situar just al davant de Hakuouki Shinsengumi Kitan. (Tot i això, jo recomano que les miris amb l'ordre de publicacio). La història comença amb l'arribada dels guerrers del Shinsengumi a Edo, sense cap tipus de poder ni mèrit que els ajudi a obtenir els favors i l'aprovació del Shogun.

A més, al Roshigumi (nom que se'ls donava a aquest grup de guerrers abans que el Shogun els acceptés i els donés el nom de Shinsengumi) estan dividits en dues faccions: la liderada pel Kamo Serizawa qui té els contactes i la influències per prosperar com a guerrers reconeguts a Edo i, per l'altra banda, la facció liderada per l'Isami Kondo amb menys poder i suport, però que compta amb la lleialtat absoluta de guerrers com el Hijitaka o el Souji. 

En aquest context, trobem el personatge principal, el Ryunosuke Ibuki que va ser rescatat al bosc al llindar de la mort pel Serizawa de qui es convertirà en criat. La lluita pel poder a dins del Shinsengumi, el despotisme i la influència del Seriwaza i els inicis del Shinsengumi són els arguments generals que podrem gaudir a Hakuouki Reimeiroku.

Opinió personal

Punts a favor
  •  Maikos! El Ryunosuke s'enamora d'una preciosa maiko anomenada Kosuzu. És un detall més en la traima, però realment em fa feliç perquè a aquests tipus d'anime es solen oblidar de la figura de la dona japonesa tradicional.
  • És molt interessant perquè ja coneixes els personatges i te n'adones de com era la seva situació només arribar a la Capital. Hakuouki Reimeiroku és una altra història, diferent però coneguda a la vegada que pots anar relacionant amb els altres animes de la saga, especialment amb Hakuouki Shinsengumi Kitan. 
  • Com sempre, fantàstica ambientació japonesa.
  • Per una vegada, l'opening i l'ending estan equilibrats i ambdós estan molt currats. 
  • S'explica el passat de l'Okita i del Hijikata. Per a mi són dos dels millors personatges així que si t'agraden aquest anime serà interessant per a tu.  
 Punts en contra
  •  Probablement, el Ryunosuke no té suficient carisma per ser el personatge principal d'aquest anime. Una altra vegada, com passa amb la Chizuru, el personatge principal és força secundari. Però de totes maneres també podia ser un punt a favor, perquè així es dóna molta més importància als guerrers del Shinsengumi.
Veredicte

7/10

És una bona història i ens deixa satisfets com a preqüela de les sagues Hakuouki. Realment fa justícia.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada