Honey & Clover II

Informació general

Títol original: Hachimitsu to Kurōbā II
Autor: Chika Umino
Basat en: Manga
Gènere: Josei. Slice of life, romàntic, drama
Estudi: J.C. Staff
Capítols: 12
Any: 2006


Argument

Els joves universitaris Yuta Takemoto, Takumi Mayama i Shinobu Morita viuen al mateix bloc d'apartaments mentre estudien a la universitat d'art a Tòquio.

Un dia, un dels professors del centre, el Shuji Hanamoto, els hi presenta una nova alumna, la Hagumi Hanamoto. A partir d'aquest moment, la vida d'aquests estudiants canvia per complet.

A mesura que la trama avança van apareixent nous personatges, com l'Ayumi Yamada i les relacions entre els personatges canvia. L'amor, l'autosuperació, la vida quotidiana dels estudiants, els sentiments no correspostos, l'amistat, els conflictes emocionals... tots aquests temes se'ns van tractant per mitjà d'uns personatges entranyables i difícils d'oblidar. 


Opinió personal

Segona temporada i desenllaç! A la fi coneixem com acaba aquesta història entranyable entre els joves estudiants d'art! Cadascú haurà de triar el seu propi camí, sovint allunyat dels altres i cercar la seva pròpia felicitat.

Com sempre, l'evolució dels personatges és constant. No perquè s'acosti el final els personatges s'estanquen, sinó que fins i tot en la resolució se segueixen fent preguntes "és la decisió correcta? tot el que he viscut a servit per res? per què existeix l'amor no correspost?".


Així, el Takemoto a la fi tindrà prou valor per enfrontar els seus sentiments per la Hagu i finalment la seva vida prendrà un rumb definit tenint en compte les experiències que va viure durant el seu viatge al nord del Japó.

No només el Takemoto farà front als seus sentiments, sinó que el Morita tornarà per la Hagu en el moment menys indicat. Finalment sabrem la seva obsessió pels diners i un poc més sobre el seu germà gran. Totes els històries es resoldran, algunes com la de l'Ayumi amb un final obert. Sincerament, m'hauria agradat molt veure-la feliç amb el Nomiya. 


Però tot i això, el final l'he trobat molt precipitat i amarg perquè, d'entre totes les opcions, la Hagu tria la que menys t'esperes i vaig acabar un poc desorientada. Què sent realment la Hagu pel Shu-chan? És un amor platònic, una admiració o un amor adult? Realment és un poc trist perquè després de tot el que ha passat el Takemoto esperava que la balança es decantés al seu favor, tot i tenir el Morita de contrincant.

El final arriba molt de sobte i quan encara vols saber més coses. Encara tens l'Ayumi que no s'ha
acabat de llençar amb el Nomiya i tens el Mayama a Espanya, també amb ganes de posar fi a la seva història. Però a la fi, la única que acaba completament tancada és la història del protagonista, del Takemoto i acabes plorant com una magdalena. 

Pel que fa als aspectes tècnics, no millora massa de la primera temporada perquè només hi ha un any de diferència. L'animació segueix sent antiga però potable i la música segueix sent una meravella en tots els sentits, donant-li moltíssima vitalitat a l'anime.

Conclusió 

7,5/10

Un final precipitat per a un dels millors Josei de la història. Infinitament recomanable si estàs buscant una història adulta i madura, amb personatges que semblen de car i os i molt tendra!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada