Gekkan Shoujo Nozaki-kun

Informació general



Títol original: Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Autor: Izumi Tsubaki
Basat en: Manga
Gènere: Shojo. Slice of life, comèdia.
Estudi: Dogakobo
Capítols: 12
Any: 2014





Argument



La Chiyo Sakura, una preciosa noia d'institut, finalment es decideix a confessar els seus sentiments al noi que estima, el seu company de classe Nozaki. Però el Nozaki no entén la seva confessió i li regala un autògraf!

I és que aquest alt i misteriós noi és en realitat el Yumeno-sensei, el millor mangaka shojo manga del moment! La Chiyo, per acostar-se més a ell comença a ajudar-lo en la seva feina de mangaka mentre intenta la manera de fer una bona confessió.


 


Opinió personal

De tots els animes que m'he mirat aquest estiu, considero que és el que menys força ha tingut. Per què? Simplement perquè és una comèdia romàntica amb un fort slice of life i ja està, sense res més que afegir-li.

Això no vol dir que no sigui divertida a matar i que no riguis moltíssim amb el Nozaki i la Chiyo, però a part d'això no li pots treure res més a aquest anime, només riure. 

La part shoujo que ens esperem pel títol no existeix quasi, així que si el que espereu és una comèdia amb amor i un poc de riure, aquest anime no és el que esteu buscant. No està a l'alçada d'altres slice of life/comèdia de la temporada com ara Barakamon perquè, si ho comparem, a Gekkan Shoujo Nozaki-kun li falta alguna cosa.

Però tot i això, aquest anime té moltes coses bones. La primera, evidentment, és l'humor. Amb una protagonista molt bonica i, per sort, normal, se'ns van presentant situacions quotidianes completament esbojarrades protagonitzades pels companys d'Institut més bojos que es puguin imaginar.

I és que a aquest anime no hi ha cap personatge normal, excepte la Chiyo. El Nozaki, el nostre mangaka particular, té una manera molt peculiar de veure i de viure l'amor, sense tan sols entendre la proposició inicial de la Chiyo i intentant sempre posar-se en el lloc dels seus personatges de shoujo manga, però sense acabar d'arribar a entendre els sentiments dels que l'envolten.

D'altra banda, la resta de personatges segueixen pel mateix camí: el Mikorin està molt malament del cap i és molt contradictori: vol que totes les noies l'admirin i li vagin al darrere, però en realitat no li agrada ser el centre d'atenció i ho passa molt malament. 

La Kashima també m'ha agradat molt: una noia amb aspecte masculí que triomfa més entre les noies que els nois, és sense cap dubte el princep de l'anime. La Kashima està al club de teatre i es passa l'estona fent campana cosa que fa que el pobre Hori-senpai estigui tot el dia pendent d'ella. 

Entre aquests dos personatges veia un romanç molt bonic que, per desgràcia, no s'ha arribat a desenvolupar. De la mateixa manera entre el Wakamatsui la Seo-senpai, que hi ha un romanç que no acaba de fructificar. Per cert, la Seo Yuzuki és de les meves preferides!

A part dels personatges, l'opening també m'ha agradat moltíssim!! L'ending el trobo un poc repetitiu, però l'opening està molt ben triat, amb un ritme i una lletra més que adient. Per a mi, el millor de tota la temporada!


Veredicte 

6/10

Molt divertida però tot i ser una comèdia romàntica el romanç sol brillar per la seva absència. 

De totes maneres molt recomanable si el que vols fer és riure sense aturar i gaudir de personatges que estan molt malament del cap. 

2 comentaris :

  1. Adoro l'humor d'aquesta sèrie així que estic encantada tant amb l'anime com amb el manga.
    Vagi bé^^

    ResponElimina
  2. Em va fer riure moltíssim!! Però m'hauria agradat que la relació entre el Nozaki i la Chiyo avancés un poquet... A veure si fan aviat una segona temporada! ^^

    ResponElimina