Bleach OVA: The Sealed Sword Frenzy.

Bleach: The Sealed Sword Frenzy és el segon OVA de Bleach que va ser estrenat a la Jump Festa del 2005. En aquest curt se'ns presenten fets que tenen lloc després de la saga de la Societat d'Ànimes.
Argument


L'Ichigo Kurosaki descansa al món dels humans quan de sobte el tinent de la Sisena Divisió, el Renji Abarai irromp a casa seva amb una escopeta fent-se passar per policia. L'Ichigo, juntament amb el Renji i la Rukia, van a un restaurant de menjar ràpid on troben al Hanataro Yamada de cambrer i es descobreix que la Societat d'Ànimes els han enviat per una missió.

Just en aquell moment es produeix una explosió i es presenta un nou enemic, el Baishin, una espasa sense amo que fa 400 anys que estava segellada a la Societat d'Ànimes. El fet que el Baishin s'hagi escapat i estigui al món dels vius provocarà que molts Capitans deixin els seus quarters per anar a la lluita contra aquesta zanpakuto venjativa. 

Opinió personal.

The Sealed Sword Frenzy és un ova que se'ns presenta molt divertit amb principi i que acaba amb moltíssima acció. En definitiva, que en 32 minuts que dura tenim temps per riure i per emocionar-nos amb les lluites que ens ofereix.

L'humor és bastant exagerat, però de totes maneres ens fa riure, com el Renji vestit de sheriff amb una pistola volant-li el pentinat a l'Isshin. 

A més, com a complement, l'ending d'aquest ova és realment molt divertit, mostrant-nos diverses accions dels shinigamis al món dels vius: així podem gaudir dels capitans en traje de gala, les tinents al camp, el Hitsugaya vestit d'estudiant o el Byakuya trajejat sortint d'un carruatge. 

D'altra banda la lluita és bastant interessant, amb molta acció amb el segell característic de Bleach,
cosa que com ja sabreu, no defrauda mai. A més, el final és tancat, convertint-lo en una historieta redona, sense mancances i que dura el temps just. 


Veredicte

6/10


Molt divertida per passar l'estona i amb lluites molt emocionants.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada