Chihayafuru 2: Waga Mi Yo ni Furu Nagame Seshi Ma Ni

Argument

El club de Karuta Mizusawa ha de preparar la seva intervenció en el festival cultural de l'Institut. Com sempre, l'opció més fàcil seria fer una demostració de karuta, però per por de espantar la resta d'alumnes amb el seu joc agressiu, el grup d'amics anirà fent diferents propostes. 

La proposta estrella partirà de la protagonista d'aquest OVA: la Sumire Hanano qui, amb el clar objectiu d'aconseguir l'amor del Taichi, proposarà una representació teatral típica japonesa, l'obra d'amor Genji Monogatari.

Opinió Personal.

Odio a la Sumire i crec que amb això ja ho he dit tot. Des del meu punt de vista havia moltes altres maneres de fer un bon OVA de Chihayafuru que no centrant-se en aquest personatge. Hauria preferit mil vegades saber més de l'Arata o de la Shinobu. És que la Chihaya només surt un moment!!

Però no, ens foten la nena mona de la segona temporada, un personatge patètic capaç de fer qualsevol cosa per amor, un intent desesperat de tenyir aquesta fantàstica sèrie amb un romanç absurd i idealitzat, creant un vèrtex més al triangle/polígon amorós que es veu d'una hora lluny no ens durà a res. 

La Sumire no ens aporta res i els seus propòsits disten molt dels de la línia principal de l'anime, és un personatge que sempre he pensat que no encaixa. Es podria resumir en una obsessió amorosa + ganes de cridar l'atenció. 

Així, a aquest OVA són 25 minuts dins el cap d'aquesta nena intentant convèncer a tothom per ser ella la protagonista d'una obra de teatre d'amor i tenir el Taichi per ella sola aprofitant l'absència de la Chihaya. 

Sincerament, no m'ha agradat. Podria intentar ser objectiva però se'm fa difícil. L'argument en si és una xorrada, l'animació i la música és la mateixa de sempre. Què hi ha de nou? Res de nou, simplement ens trobem davant una història que intenta fer riure sense aconseguir-ho. 

Veredicte

4/10

Si pots sofrir a la Sumire és probable que t'agradi o que el trobis entretingut. Ara, si et cau malament, ni et molestis.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada