Steins;Gate: Oukoubakko no Poriomania

I'm a mad scientist! United States, chaos and invade! 

Argument

Els membres del laboratori d'invents futuristes surten del Japó! I és que la Feyris els convida a anar als Estats Units per animar-la al torneig de Rai-Net on participa. D'aquesta manera el viatge també s'aprofita per anar a visitar a la Makise Kurisu.



Només arribar als Estats Units, l'Okabe fa de les seves, sent arrestat per la policia en dues ocasions, autoproclamant-se com a mad scientist que ha vingut per semblar el caos. Als Estats Units coneixerà una noia que li resulta familiar, que no serà cap altra que la mare de la Suzuha i futura esposa del Daru. D'altra banda, la Makise sovint somnia amb els esdeveniments que varen tenir lloc a l'altra línia temporal i amb cert petó que es va fer amb un científic boig...


Opinió personal

Mai en tinc prou d'Steins;Gate. Tot i ser una OVA, només és un capítol de 25 minuts i considero que hauria donat per fer dos capítols (l'ànsia em pot). Però la veritat és que és una molt bona peça, amb una animació sublim.  

Realment, l'opinió general que em desperta aquesta OVA és que no és altra cosa que fanservice en estat pur: què ens narra? Una espècie de seqüela emmarcat en un viatge dels personatges que ja coneixem i presentant-nos les estupideses genials a les quals ens té acostumats el nostre protagonista. Vindria a ser una manera de donar-nos als fans una ditada de mel i de deixar tancat el romanç entre la Kurisu i l'Okabe. Sí, és fanservice, però què més dóna? És genial tot i això.

Val molt la pena veure-la per gaudir una altra vegada més dels personatges, de la història i de la fantàstica animació. I per veure la Kurisu vestida de maid! Torno a dir que la llàstima és que sigui tan curta.

Veredicte

9/10


No te la pots perdre. Com diria l'Okabe: It's so cool, son of a bitch!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada