Deadman Wonderland

Informació general


Títol original: デッドマンワンダーランド
Deddoman Wandārando
Autor: Jinsei Kataoka i Kazuma Kondou
Gènere: Acció, drama, gore.
Estudi: Manglobe
Capítols: 12
Any: 2011



Argument

Deu anys després del Gran Terratrèmol de Tòquio ens trobem amb el Ganta Igarashi, un estudiant de secundària de 14 anys supervivent a la catàstrofe de la qual no en recorda res. La seva vida canvia dràsticament quan "l'home de vermell" assassina tota la seva classe i insereix un misteriós vidre vermell al seu pit. A causa d'aquesta massacre, el Ganta és culpat pel crim i és condemnat a mort a la presó "Deadman Wonderland".

Aquesta presó, l'única privada del Japó, és en realitat una espècie de parc d'atraccions que entreté els visitants amb jocs macabres a mort per entretenir el personal com el "Carnival Corpse". Una vegada que el Ganta entra a la presó coneix a una misteriosa noia anomenada Shiro que el coneix del passat.

Per demostrar la seva innocència, el Ganta s'obsessiona en trobar l'home de vermell, que sembla estar a algun lloc a la mateixa presó. Però a més el Ganta tindrà altres maldecaps com controlar els poders que acaba d'aconseguir com la "Branca del pecat" que consisteix en poder fer servir la seva pròpia sang com a arma per enfrontar-se amb els seus enemics.

Opinió personal.

Punts a favor
  • El ritme és molt àgil, sense entretenir-se i avançant en la trama de manera molt ràpida. 
Punts en contra

  • Adaptació a l'anime feta de manera infidel al manga.
  • El protagonista és el típic nen ploramiques que és impossible no odiar des del primer episodi.  Quant a la resta de personatges tots són molt més carismàtics que el pringat del protagonista, sobretot la Shiro, la noia misteriosa que ningú sap d'on ha sortit però que és forta, valenta i moníssima.
  • No em sembla un argument massa original. No sé perquè però a mesura que l'anava mirant em recordava molt a El conte de Montecristo, suposo que per la conspiració per inculpar un innocent, la presó, la crueltat i els personatges més savis (o més capaços en aquest sentit) que ajuden el protagonista.  
  • No només l'argument, és un anime en si buid, que no aporta res destacable o diferent a altres animes: ni l'animació, ni la música, ni els efectes... tot està ja massa vist.

Veredicte

3/10


No tinc massa cosa a dir perquè és un anime que m'ha aportat res i m'hauria quedat completament igual sense veure'l. Indiferència absoluta.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada