Gintama Kanketsu-hen: Yorozuya yo Eien Nare

Informació general:

Títol: Gintama Kanketsu-hen: Yorozuya yo Eien Nare. Gintama, el capítol final: Yorozuya per sempre. 
Director: Yoichi Fujita
Autor: Hideaki Sorachi 
Estudi: Sunrise
Gènere: Shonen. Acció, drama, històric, comèdia. 
Any: 2013 Durada: 1 h. i 50 m.

Argument

El Gintoki Sakata viatja cinc anys al futur gràcies a un invent dissenyat pel mecànic Gengai. Però el futur que espera al nostre protagonista no serà com ell s'espera, ja que el món ha caigut en desgràcia a causa de la propagació d'una boira blanca que emmalalteix la població. L'antiga Kabuki-cho està destruïda, però encara els amics del Gintoki continuen treballant a la Yorozuya.

La Kagura i el Shinpachi es troben enfrentats per veure qui és més digne d'heretar el llegat del difunt Gintoki. Però no seran els únics: el Shinsengumi i els Jouishishi també lluiten junts, oblidant les seves diferències per continuar amb la tasca del samurai addicte als dolços. Però en aquest context només el Gintoki serà capaç d'acabar amb l'enemic que ha dut el món a la destrucció... 

Opinió personal

Finalment, amb aquesta pel·lícula crec que ja he acabat completament amb tota l'animació que ens ofereix Gintama -fins el moment- I és que aquesta pel·lícula va ser llençada com a darrer episodi a un públic àvid de més aventures d'aquests peculiars personatges. Com que els resultats de la pel·lícula varen ser molt bons, és probable que al futur tornin a animar Gintama! Però de moment, amb aquesta producció ens acomiadem d'ells, tenint en compte que el manga encara està on going. Partint d'això, passem a l'anàlisi:

Punts a favor
  • L'animació! Definitivament val la pena veure la pel·lícula només per poder gaudir de l'animació i del moviment de les batalles. 
  • El millor de la pel·lícula és veure els personatges en el futur. Va ser el que em va agradar més: veure els canvis a personatges com la Kagura, que està preciosa quan creix o el Shinpachi, que ni sembla el mateix personatge! Se'ns presenten com a personatges molt poderosos i amb determinació, però tot decau quan tornen a ser com sempre quan el Gintoki els guia. 
  • El guió està molt ben elaborat, fent que totes les peces encaixin perfectament i deixant tots els enigmes resolts, amb girs espectaculars que no t'esperes i amb la perfecta conjunció, com sempre, de drama i humor. 
Punts en contra
  • Per començar, ni tan sols li veig massa sentit fer una pel·lícula per cloure un anime del qual encara tenim manga per anys. Sinó són interessos econòmics per part dels productors que m'ho expliquin.
  • És llarga i avorrida. Personalment se'm va fer molt, però que molt pesada, com si no hagués d'acabar mai. I és una llàstima perquè si la pel·lícula hagués durat 20 minuts menys m'hauria encantat, però al final només desitjava que s'acabés d'una vegada. 
Veredicte

4/10

No està mal plantejada, però es fa molt llarga i pesada. Tot i comptar amb una gran animació i amb uns personatges del futur molt carismàtics, al final tot torna a ser com sempre i es fa massa igual, pesat i repetitiu. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada