Nurarihyon no Mago, OVA

Com que no sé com convèncer-vos perquè us mireu Nurarihyon no Mago segueixo amb el meu particular spam sobre aquest anime. La darrera entrada sobre el senyor dels yokais, ho prometo!

Informació general:
Títol original: Nurarihyon no Mago
ぬらりひょんの孫 (El nét del Nurarihyon)
Autor: Hiroshi Shiibashi
Basat en: Manga
Estudi: Studio DEEN
Gènere: Shonen. Acció, Fantasia/supernatural.
Any: 2012
Capítols: 2

Argument

A l'OVA de Nurarihyon no Mago se'ns presenten dues històries diferents relacionades amb el passat dels dos antics comandants del clan Nura. 

La primera, protagonitzada pel Rihan Nura i la Setsura, ens posa en el punt de mira els sentiments de la yokai pel seu comandant i de com ell segueix pensant en la seva primera dona, l'Otome.

La segona història està narrada pel propi Nurarihyon i com es va guanyar els seus primers seguidors amb la visita al poble de Tono, d'entre ells un simpàtic Natto Kozo.
Opinió personal.

Com a complement a l'anime està molt aconseguit, amb unes històries molt ben contades, plenes d'emocions, lluites i acció. Realment saben com tranquil·litzar les ganes de saber un poc més i d'aprofundir en personatges tan interessants i carismàtics com el Rihan o el propi Nurarihyon.

Els dos episodis destaquen per la gran càrrega sentimental: el primer ple del dramatisme que comporta l'amor no correspost i el darrer amb bones lluites i com a temes la lleialtat, la protecció als febles i la justícia. Són molt diferents però complementaris, acabant d'arrodonir allò que ens faltava per saber a l'anime. 

Les cançons que s'han triat per fer d'endings especials per a l'OVA m'han agradat molt, tenen molt de ritme i estan situades en un moment perfecte, fent un tall en la narració per diferenciar clarament el passat del present.

Personalment, m'esperava -no sé per què- saber més detalls sobre la relació del Rihan amb la mare del Rikuo, però no ha estat així, tot i que d'altra banda ens han explicat coses força interessants com l'arribada de la Tsurara al clan Nura. 

Veredicte

7/10


Molt entretinguda, ràpida i fàcil de veure, acabant de perfilar alguns temes que no s'havien vist a l'anime.

Destacable la càrrega sentimental dels capítols i el pas del passat al present per veure l'abans i el després del clan Nura. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada