Saint☆Onii-san OVA

Informació general

Títol original: おにいさん, Seinto Oniisan
Traduït com Saint Young Men/Les vacances de Jesús i Buda.
Autor: Hikaru Nakamura
 Gènere: Seinen. Comèdia, Slice of life.
Estudi:  A-1 Pictures
Any: 2013
Capítols: 2


Argument

El primer capítol ens presenta dues històries: la primera tracta del recel de l'arrendadora del pis on viuen Jesús i Buda, qui desconeix les seves ocupacions i escolta rumors estranys sobre els dos inquilins. 

La segona història ens presenta un dia de pluja, amb un ocupat Jesús que escriu al seu blog sobre doramas. Quan Jesús insisteix en què Buda provi l'ordinador quedarà tan enganxat que el pobre Jesús no sabrà què fer per aconseguir alguna cosa per menjar... Finalment, el segon OVA ens presenta els somnis que els tenen en la seva nit de cap d'any. 

Opinió personal

Aquests OVAS estan basats en extres del manga que no varen poder ser inclosos a la pel·lícula. Primerament recordem l'argument: Jesucrist i Gautama Buda, fundadors del Cristianisme i el Budisme, decideixen passar junts unes vacances a la terra, convivint a un apartament situat al barri de Tachikawa a Tòquio. La història gira al voltant d'aquests dos personatges, la diferència entre els seus caràcters i com conviure junts al Japó evitant que els descobreixin.

El més destacable d'aquest OVA és l'humor, que et fa riure des del principi fins el final i de manera constant, amb girs que no t'esperes i situacions molt compromeses i divertides. Però a part del sentit de l'humor, l'OVA de Les vacances de Jesús i Buda no té res més destacable i no destaca per res que no s'hagi fet a la pel·lícula.

Això no vol pas dir que estigui malament, és força divertit i, a més, acaba d'arrodonir la pel·lícula, contant-nos uns episodis bastant divertits que no s'hi varen poder incloure.

Veredicte

5/10


 És molt divertida però massa igual a la pel·lícula, sense aportar res de nou que la faci clarament diferenciadora.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada