Hakuouki, Dai-Isshou Kyoto Ranbu

Fixeu-vos si tenia ganes de veure aquesta pel·lícula que me l'he vist en francès. Se m'anaven escapant unes quantes coses però amb els diàlegs en japonès he aconseguit entendre completament la pel·lícula. Sí, a la fi l'he pogut veure... i m'ha encantat!!!

Informació general
Títol: Hakuouki, Dai-Isshou Kyoto Ranbu
Dirigida per: Osamu Yamasaki
Estudi: Studio DEEN
Gènere: Shojo. Acció, històric/samurai, supernatural, drama.
Any: 2013
Durada: 1 hora i 35 minuts

Argument

Hakuouki Dai-Isshou Kyoto Ranbu ens presenta una versió molt millorada de l'anime Hakuouki Shinsengumi Kitan. L'acció es centra en la Chizuru Yukimura que arriba a la capital d'Edo per cercar el seu pare, el doctor Kodo Yukimura, però en arribar és atacada per uns guerrers i, finalment, salvada pel Shinsengumi.

Quan els llops de Mibu se n'adonen que la Chizuru també cerca el Kodo, la deixen quedar amb ells per cercar-lo, ja que el doctor havia realitzat uns experiments en els guerrers del Shinsengumi, convertint-ne alguns dels seus membres en monstres anomenats Rasetsu. Mentre, la guerra entre els partidaris del Shogun i els imperialistes continua... 

Opinió personal

Només puc dir coses bones! Em feia tantíssimes ganes veure aquesta pel·lícula!! I la veritat és que l'espera ha valgut la pena perquè l'he gaudit moltíssim a cada segon!!

Al principi no sabia massa bé quin era l'argument i em pensava que només era l'anime fet pel·lícula -com la saga de Benizakura de Gintama- però realment a Hakuouki Kyoto Ranbu tot és nou i es noten els petits detalls que s'han modificat per fer una història realment bona.  

  • Història millorada respecte a l'anime original, Hakuouki Shinsengumi Kitan, donant-li més rellevància a aspectes abans abandonats com els dimonis que a l'anime quedava un poc despenjat, fent la història a més molt més redona i versemblant.
  • L'animació ha millorat moltíssim!! I és que abans quan arribava un Oni ni es notava i ara desprenen una energia diferent i es veuen realment com a éssers sobrenaturals. Pel que fa a les batalles i a l'acció en general, tot i que a mi em varen agradar a l'anime, a la pel·lícula són espectaculars! Els moviments de les katanes, la perspectiva i els moviments dels lluitadors, els atacs... tot se'ns presenta d'una manera molt real, com si estiguéssim dins la mateixa pel·lícula i fóssim part de l'acció.  
  • La música, com sempre, excel·lent. Al principi l'ending que s'havia triat per la pel·lícula, Kurenai no Ito, no m'agradava massa, però després de veure-la me n'he adonat que està realment ben triada. És simplement perfecta!
  • La Chizuru es mostra més disposada a la batalla i, d'altra banda, la seva relació amb el Hijikata també està molt més ben desenvolupada a la pel·lícula. Per aquest motiu, el final de la pel·lícula m'ha agradat molt més i m'ha emocionat molt més que el de Hakuouki Shinsengumi Kitan.
  • És una pel·lícula que té lloc per a tots els personatges. Així, a Hakuouki Kyoto Ranbu tenim la nostra ració de cada personatge: tenim el Harada, el Souji, el Heisuke, el Saito i, fins i tot dediquen els seus minuts al Kondo, que a l'anime surt més aviat poc. M'ha agradat que se li donés un poc d'atenció al Sannan-san, que sempre m'ha semblat el gran oblidat, així com a l'Inoue, el Yamazaki o el pare de la Chizuru.

Veredicte

9,5/10

Li hauria posat un 10 sinó fos perquè el principi s'assembla massa a l'anime, però també s'ha de dir que a la meitat de la pel·lícula es deixa de tenir aquesta sensació i acabes completament enganxadíssima a la pantalla esperant que no s'acabi mai. En tenir temps me la tornaré a veure!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada