Deadman Wonderland OVA

Informació general
Títol: Deadman Wonderland OVA
Autor: Jinsei Kataoka i Kazuma Kondou
Estudi: Manglobe
Gènere: Shonen. Gore, acció, drama.
Any: 2011
Capítols: 1

Argument

Amb l'OVA de l'anime Deadman Wonderland se'ns presenta una preqüela centrada en el carismàtic personatge del Kiyomasa Senji abans d'ingressar a la presó, quan es guanyava la vida com a policia a la ciutat de Tòquio.

Opinió personal

L'anime en si ja va ser dolent, així que l'OVA no podia fer res per arreglar aquell desastre en 23 minuts. Tot i així, una bona opció és centrar-se en fets que han tingut lloc abans que la trama narrativa que ens presenta l'anime comenci. D'aquesta manera, podem dir que el gir argumental que se'ns presenta per si sol és molt interessant.

El passat d'un personatge, a més molt popular i impossible que et caigui malament, ens crea una història bona de veure, que es passa ràpid i que és força entretinguda. Aleshores on està el problema? És massa previsible

Només començar el capítol ja saps com acabarà. Quina emoció té veure un OVA lineal, gens innovador i amb una trama horriblement repetida fins la sacietat? 

Per molt que s'hagi fet l'esforç de d'adaptar la història posant vilans nous que no apareixen al manga per fer-la més entretinguda, és tan absolutament predictible que no té la més mínima emoció.

Veredicte

3/10

 Bona història, però gens original. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada